1 Ekim 2012 Pazartesi
kaşarlı sosisli milföy böreği
şimdi size çok pratik bir bir börek tarifi vereceğim çay saatleri için veya atıştırmak için harika oluyor mutlaka deneyin hiç börek yapmayan biri bile yapabilir ..ben hamurları 2 ye bölerek yaptım siz de istediğiniz şekilde yapabilirsiniz..
.kolay sosisli milföy böreğinin malzemeleri
milföy hamuru 10 lu paket
içi için
doğranmış sosis
rendelenmiş kaşar
üzerine
1 yumurta
çörek otu veya susam
yapılışı
milföy hamurlarının buzlarını çözdürün
hepsine biraz sosis biraz kaşar koyup kapatın kaşarı fazla koymayın eriyip taşabiliyor
yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin çırpılmış yumurta sürüp çörek otu veya susam serpin 200 derece ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişirin ve sıcak servis edin
not
isterseniz milföyleri ikiye veya dörde bölerek iç malzemesi koyun ve kapatıp pişirin böylece lokmalık börekler hazırlayabilirsiniz
afiyet olsun.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder