1 Ekim 2012 Pazartesi

kaşarlı sosisli milföy böreği


şimdi size çok pratik bir bir börek tarifi vereceğim  çay saatleri için veya atıştırmak için harika oluyor mutlaka deneyin hiç börek yapmayan biri bile yapabilir ..ben hamurları 2 ye bölerek yaptım siz de istediğiniz şekilde yapabilirsiniz..
.kolay sosisli milföy böreğinin malzemeleri

milföy hamuru 10 lu paket

içi için
doğranmış sosis
rendelenmiş kaşar

üzerine
1 yumurta
çörek otu veya susam

yapılışı
milföy hamurlarının buzlarını çözdürün
hepsine  biraz sosis biraz kaşar koyup kapatın kaşarı fazla koymayın eriyip taşabiliyor
yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin çırpılmış yumurta sürüp çörek otu veya susam serpin 200 derece ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişirin ve sıcak servis edin
not
isterseniz milföyleri ikiye veya dörde bölerek iç malzemesi koyun ve kapatıp pişirin böylece lokmalık börekler hazırlayabilirsiniz
afiyet olsun.

Hiç yorum yok: